marialejdestad

Alla inlägg under mars 2011

Av Maria - 10 mars 2011 19:34

Det var mys i stan idag med tjejerna. Vi gick runt o kollade i lite affärer, snackade en massa och köpte present till Debbie. Synd att det har varit sånt risigt väder idag, eller iallafall nu på eftermiddagen :( Menmen, skönt ändå att det regnar, för då blir det slask och sen försvinner det. Så våren är nog påväg nu, mina vänner!!!! :D


Till middag blev det sallad, mums! Har suttit och kollat "lyxfällan" och "vem vet mest" med mamma o pappa, o ska sätta igång o plugga lite nu. Har en uppgift som ska in imorgon, men det är ju skönt o få den gjord! :D

Av Maria - 10 mars 2011 14:51

Det har varit en skön dag idag faktiskt. Skola som vanligt, o nu har jag varit hemma en stund. Ska alldeles strax rulla till tunnelbanan, ska åka o möta Sara, Nellie och Linnea. Vi ska till stan o köpa present till Debbie! :D Måste nog dra nu, lite bråttom hahah! Pussssss på er, ha en bra torsdag (btw, fan vad snabbt den här veckan har gått!!)


  

Av Maria - 9 mars 2011 23:41

Hur skönt skulle det inte vara med ett par dagar med sol och bad nu? Riktigt skönt. Iförsig börjar våren komma, men skulle gärna slippa allt slask. Om typ sex veckor har jag påsklov, och jag o Madde snackar om att åka utomlands ett par dagar då. Det skulle vara så jävla skönt! Det är nästan helt bestämt, och resan var sjukt billig! Hoppas verkligen det blir av     


Nu ska jag i vanlig ordning kolla på One Tree Hill, och sen sova. Börjar tidigt imorgon. Blöhh.. AJA. Nu ska jag sluta sitta här. Har fett ont i huvudet, btw. Hahahhhhhhh. Lol. Avslutar dagen med en bra låt, lyssna på texten. Så bra.


Av Maria - 9 mars 2011 19:52

Om 20 dagar är min systerson Romeo beräknad. Om 20 dagar, det är liksom ingenting. Men för att veta mer om Emmas graviditet får ni se hennes blogg, hon skrev ett inlägg idag som gjorde att jag var tvungen att smsa henne och fråga om bebisen hade kommit hahah... Kolla iallafall in hennes blogg.


Semlorna blev goda igår. Det har varit en bra dag idag. Orkar inte plugga idag. Har fått tillbaks min htc idag men den är knäpp. :( Så ska nu trösta mig själv med lite One Tree Hill innan Big Brother börjar. Ja, jag gör samma saker varje dag. Hahahhahah. Neeee men en del som jag gör skriver jag faktiskt inte ut i bloggen. Jaja. Peace out.

Av Maria - 8 mars 2011 19:40

8 mars. Tisdag. Ja, vad mer då? Det är ju faktiskt fettisdagen. Då får man äta semlor :) Det är pannkaksdagen säger vissa också, och det hade jag och min familj missat totalt :( Det får vi väl ta igen någon annan dag. Men det är ju också internationella kvinnodagen! Det betyder också att det är exakt 9 år sen idag vi fick hem min fina vovvsing!! Åh vad tiden går snabbt!



Av Maria - 8 mars 2011 19:34

Den här dagen har faktiskt varit riktigt skön. Jag var på riktigt dåligt humör imorse iförsig, men det blev bättre senare när jag fick flumma lite med mina bruds. Har bara haft chillektioner idag. Först MT, där vi inte gjorde nåt annat än att lyssna på läraren som snacka om random saker.. Sen företagsekonomi, o det var eget arbete, vilket resulterade i inte så mycket arbete.. Hahah! Det blev dans till kurdisk musik och annat, åh så härligt. Sen lite snack i solen med min Friiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiida. Sen oskön håltimme innan mediekunskapen, och där kollade vi på ett Big Brotheravsnitt hahahah. Vi var 4 pers där idag, inklusive läraren... hahahah.


Jaja. Jag är grymt trött och vet inte varför. Somnade innan middagen. Fyyyy. O igår somnade jag mitt i ett OTH-avsnitt, omg liksom... hahah. Trött tjej. Har ätit god middag och ska snart baka semlor med mami.... Mums!

LUS

Av Maria - 7 mars 2011 23:51

Det har varit en mysig kväll med massa skratt o prat. Snackade en del om eventuella framtida planer med Emma, mohahahah! Vi har spelat spel och gjort annat mys :)


Har några avsnitt av 8e säsongen av OTH nu, så tänkte börja kolla.. I sista avsnittet av säsong 7 som jag kollade på igår hände det massa grejer ju.. Julian friade till Brooke, Haylie och Nathan väntar ett till barn, Quinn och Clay blev skjutna.... Ja, massa saker hände så jag är fett nyfiken. Sen ska jag sova för jag är fortfarande fett trött. O imorgon är det inte vilken dag som helst, hihihi!

Godnatt i förväg iallafall :)

Av Maria - 7 mars 2011 17:26

Har gått heldag idag, 8-16. Jag går på JENSEN så vi har halvdagar, förutom en dag i veckan (månadgar) då vi går heldagar, för vi har idrott. Sjukt jobbigt är det iallafall när man är van att gå så korta dagar. Speciellt jobbigt nu efter lovet. Jaja. "Kul" att va tillbaks i skolan igen hahah.. Ne men idrotten var kul, vi fick dansa bugg!


Är sjukt trött nu iallafall, och törstig. Så ska nog ta ett glas cola och fräsha upp mig lite, för sen kommer Emma o Jonatan på middag. Det blir grillat :) Mums!

Presentation


Hoppas du gillar min blogg :)

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5
6
7 8 9 10 11
12
13
14 15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards