marialejdestad

Alla inlägg under februari 2011

Av Maria - 24 februari 2011 00:47

 HALLÅ VART TOG MITT INLÄGG VÄGEN?!??!?!??!??! 

Av Maria - 23 februari 2011 00:16

Åhhhhhh vad besviken jag blev nyss hahhaha. Fixade hem första avsnittet där JB är med i CSI, o så fixade jag även hem avsnittet som kom direkt efter det (det var avsnitt 1&2 jag fixade alltså...), o så var det andra fel, de va nåt helt random hahahah... Åhhh!


Är det någon som vet vilka avsnitt Justin Bieber är med i CSI? Det är säsong 11 avsnitt 1 iallafall, men tydligen inte avsnitt 2 hahahahah. Snyft. Får kolla på The Big Bang Theory, sen 2½ men och sist Jims värld istället.. Iförsig är dom programmen fett bra. Nattv hemma hos mig   

Av Maria - 23 februari 2011 00:06

Jag tänkte krypa ner i sängen nu och kolla på andra avsnittet av CSI där fina Justin Bieber är med. Jag vet inte hur många som har skickat youtubeklipp till mig när dom skjuter han på CSI under de senaste dagarna. Hahah helt sjukt. Jag gillar Justin Bieber och så är det, och han är en liten brottsling i CSI mohahah.


Imorgon vid 9 kommer det upp bild på hur dagens köp såg ut! :D Tidsinställt alltså... Men nu säger jag godnatt till bloggen! Pussssss

Av Maria - 23 februari 2011 00:00

Här är min fina termos!
Man kan byta själva designen på den, och jag fick med den svarta designen också.
Visst är den fin?
Har verkligen letat efter en lagom stor kaffetermos, och så hittar jag den här, som man dessutom får designa själv.. That's awesome. Lätt värt 80 spänn.
Visst är den fin?   

     

Av Maria - 22 februari 2011 23:19

Kvällen har väl bestått av lite CSI & Big Brother tittande, samt lite plugg och annars ingenting. Har laddat in ny musik o annat kul i ipoden också, trevligt :)


Har verkligen inget intressant att skriva, därför är bloggen så seg just nu. Mycket plugg och sånt nu, och det är inte så intressant att läsa om. Har liksom brist på idéer att skriva. Kanske borde fortsätta med 25-dagarslistan?? Det var ett tag sen. Vad hände med den liksom haha   


          

Kan bjussa på lite bilder på mig och Madde som jag fick från Frida idag. :)

Av Maria - 22 februari 2011 19:19

Imorse så var jag och klassen på UF-mässan, alltså UF är ett ämne i skolan där man skapar ett riktigt företag, och på mässan får man marknadsföra sitt företag och sälja sina produkter och så. Vi hade en liten uppgift (ifrån skolan) som vi skulle göra där, och det var jättekul att vara där faktiskt. Kändes lite som att man var i Egypten, när ALLA som hade sina företag ba gav en massa lappar o shit från deras företag, och de ville att vi skulle komma till deras såkallade monter osv... hahah. I Egypten drar dom in en i affärer.. Kul!

Det var en del idéer som var riktigt fina, och jag har faktiskt införskaffat mig en sak därifrån. En liten termos, som jag har letat efter! Dessutom var den jättesöt, och man fick välja design själv. Jag valde en rosa & glittrig, och man fick välja ett till mönster, då valde jag ett snyggt svart. Den var riktigt fin och kommer antagligen användas flitigt :) Visar bild sen!

Av Maria - 22 februari 2011 01:02

Jag har faktiskt varit riktigt duktig ikväll! Har rätt mycket plugg den här veckan, och jag är klar med det mesta faktiskt. Känns skitbra. Kanske borde plugga lite mer i framtiden, känns ju bra när man gjort klart nåt.. Hahahahha skoja.


Annars idag har det varit en lång skoldag. Lång håltimme mitt på dagen, då åkte jag, Madde och Frida hem till Madde och körde pingis & plump. hahahh sköna vi är. Sen var det idrott, och isvaksbad! Dock badade jag inte, men flera i klassen gjorde det, blandannat Frida, Mimmi och Bonnie! Usch vad kallt! Jaja, jag och Madde hade kul iallafall hahahh. Bilder kommer imorgon, är för trött för att ladda upp nu.


Big Brother. Vad tycker ni om det? Jag vet faktiskt inte. "Kul" med en 40årig bimbo, 20årig schtekare som tror att han är snygg och en kort liten randombrud som gillar dikter. För att inte tala om transan, Vanessa! Hon/han är ascool ju. Lär nog följa det här haha.


Jaja, det är nog dags för mig att krypa ner i sängen nu. Kanske läsa lite i psykologiboken, då jag har ett seminarie på onsdag. Godnatt bloggen!   


        

Okejdå, några bilder kan jag väl bjuda på ikväll :)

Av Maria - 20 februari 2011 20:02

Nu blir det solsidan! Ville bara ha lite update om min kväll :) hahhah!

Presentation


Hoppas du gillar min blogg :)

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards